Élményelemek

 • Panel Style

  Hófánk (Tubby) csúszda


  Neveplast típusú hófánk pálya

  Hófánk csúszda

 • Panel Style

  Népi játéksziget


  hagyományos, történelmi játékok

  Népi játéksziget

 • Panel Style

  Téli-nyári sípálya


  nemcsak gyerekeknek

  Téli-nyári sípálya

 • Panel Style

  S-KID


  kizárólag a Hókuszpókusz Kalandparkban

  S-KID

 • Panel Style

  Lézerharc pálya


  lézercsata a paintballhoz hasonló

  Lézerharc pálya

 • Panel Style

  Kültéri játszótér


  külön díj nélkül vehetik igénybe

  Kültéri játszótér

Házirend

 1. A belépőjegy megváltásával, a (karszalag, jegy) viselésével a látogatók elfogadják a Hókusz - Pókusz Kalandpark szabályzatait.
 2. A Hókusz - Pókusz Kalandpark területén csak az adott napon megváltott és érvényes (karszalaggal, jeggyel) lehet tartózkodni. A megváltott (karszalag, jegy) a rajta feltüntetett időtartamon belül érvényes! Annak érvényességét a park munkatársai bármikor ellenőrizhetik.
 3. Gyerekek csak felnőtt hozzátartozó felelősségére és kíséretével tartózkodhatnak a parkban.
 4. Kérjük, ellenőrizzék, hogy a gyermekek ruházatában ne legyen olyan rész (zsinór, sál, sapka), ami könnyen beakadhat a játszószerekbe, mert ez könnyen balesetet okozhat.
 5. A Hókusz - Pókusz Kalandpark játékpályái kizárólag a park dolgozóinak utasításai szerint vehetők igénybe. Az egyes játékok csak a hozzájuk tartozó magassági és súlyhatárok szerint használhatók! Az lézerharc pálya csak az lézerharc animátor által elmondott módon használható.
 6. A Hókusz - Pókusz Kalandpark pályái (lézerharc pálya, 8D mozi, hófánk csúszda, téli-nyári sípálya, S kid)  és az általa rendelkezésre bocsátott felszerelések (fegyverek, fánkok, 3D szemüveg, sílécek, síbotok, stb.) saját felelősségre, rendeltetésszerűen használhatóak, kizárólag betanítás után.
 7. Használat után az eszközöket a Kalandpark dolgozói részére vissza kell szolgáltatni. A park tulajdonában lévő eszközökkel, felszereléssel együtt a park területéről kilépni tilos!
 8. A pályák használatának szabályzata e házirend részeként kötelező érvényű azok használói számára!
 9. A Hókusz - Pókusz Kalandpark területére alkoholos italt behozni TILOS! Alkoholos vagy kábítószeres befolyásoltság alatt álló személy a Hókusz - Pókusz Kalandpark területén a szolgáltatásokat nem veheti igénybe!
 10. A parkba kutyát behozni baleset-megelőzés okán tilos!
 11. A park egész területén a dohányzás TILOS, dohányozni a park területén kívül, a kijelölt dohányzóhelyen lehet.
 12. Baleset, tűz vagy rendbontás esetén azonnal értesítse a Hókusz - Pókusz Kalandpark bármely munkatársát!
 13. A Hókusz - Pókusz Kalandpark illetékes vezetője vagy meghatalmazott munkatársa jogosult az eszközökre, önmagukra vagy társaikra veszélyes, illetve a házirendet és a pályaszabályzatot nem betartó vendégeket a kalandpark területéről kitiltani. A megvásárolt jegy ebben az esetben nem visszaváltható.
 14. Rongálásból, az eszközök, berendezések nem rendeltetésnek megfelelő használatából eredő károkért a kárt okozó tartozik felelősséggel.
 15. A Hókusz - Pókusz Kalandpark nem vállal felelősséget a park területén a szolgáltatásokat igénybe vevők által a saját, illetve más tulajdonában lévő tárgyakban (pl. szemüveg, karóra, mobiltelefon) okozott károkért és az egyes vagyontárgyak elvesztésért!
 16. Bármilyen baleset, veszélyeztetés, rongálás vagy rendellenesség észrevétele esetén a Kalandpark vendégei kötelesek azt jelezni a Kalandpark dolgozói felé, a lehető legrövidebb időn belül. Elsősegély doboz és tűzoltó készülék a park irodájában található.
 17. Óvjuk a természetet, tartsuk tisztán a környezetünket, szemetet csak a kihelyezett hulladékgyűjtőkben szabad elhelyezni!

Kellemes kikapcsolódást, pillanatokat kívánnak a Hókusz - Pókusz Kalandpark munkatársai!

Irish gambling website www.cbetting.co.uk Paddy Power super bonus.

Partnereink

     

Nyitvatartás

 

Kedves Vendégeink!
 
A Hókuszpókusz Kalandpark a technikai okok miatt határozatlan ideig üzemszünetet tart. 
A nyitásról a későbbiekben fogunk dönteni.
 
Üdvözlettel: Hókuszpókusz Kalandpark üzemeltetői

 

Cím: 4252 Nyíradony-Tamásipuszta, Akácos u. 23. (bejárat a Csemete utca felől)
Tel: 20/566 8888
E-mail: info@hokuszpokusz.hu

Pályázat